Zita és Krisztián

Krisztiánt, a vőlegényt, több mint 15 éve ismerjük, ő azon ritka barátok egyike akikkel mind a ketten egyszerre ismerkedtünk meg és a jó viszony azóta is tart.

Bár az élet elsodort bennünket egymás mellől, mert Krisztián Budapesten él és dolgozik, de nem volt kérdés, hogy ha egyszer nősülésre adja a fejét, akkor az esküvőn ott a helyünk. Az esküvőt megelőző megbeszéléseken, és a jegyes fotózáson aztán Zitával is összeismerkedtünk, és biztosan állíthatjuk, hogy nagyon boldog párt alkotnak, amik a képekről is tükröződnek. A kreatív fotózáson így már egy összeszokott négyesként dolgoztunk össze a Puchner élménybirtokon. Zita és Krisztián megjelenése is nagyon jól passzolt az elegáns környezethez, könnyű volt őket a kastély kertjében fotózni. Mivel a kreatív fotózás az esküvő előtti csütörtökön volt, így még egy napjuk volt kipihenni magukat a nagy buli előtt.

A templomi szertartáson kívül, minden a Puchner élménybirtokon zajlott. Az áprilisi szeszélyes időjárás miatt a kihelyezett polgári szertartást inkább elengedtük és a kastély egyik termében tartottuk meg, ami igazán impozánssá tette az egész esküvőt. A vacsora után aztán hajnalig buliztunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.