Szilvi és Tomi

Ezt a bejegyzést nem is tudnánk mással kezdeni mint az ifjú pár levelével, amit kaptunk tőlük.

“Sziasztok Lányok!

Nagyon izgultunk a jegyesfotózás előtt, nem tartjuk magunkat túlzottan fotogénnek és nem gondoltuk, hogy készülhetnek igazán jó képek rólunk. Féltünk tőle, hogy nem tudjuk majd, mit hova tegyünk, merre nézzünk, egyáltalán mit csináljunk a képeken. Szerencsére hamar feloldódtunk, köszönhetően Nektek, a türelmeteknek és a közvetlenségeteknek. Nagyon szupi tanácsokat kaptunk, hogy mutatunk jól a képeken, amiket majd a későbbiekben is tudunk kamatoztatni. Mindig mondtátok, mit hogyan csináljunk, szuper, nem unalmas beállításokkal. Azt hittük sokkal fárasztóbb lesz, de nagyon élveztük és nagyon jó élmény is volt egyben! 🙂 Mindig irigykedve néztük az Impressionart-os képeket, milyen jól elkapott pillanatok, milyen különleges képek… és amikor mutattatok 1-2- képet a gépen, nem hittem a szememnek, hogy mi vagyunk rajtuk, pont ilyeneket szerettünk volna!
Nagyon jól döntöttünk, hogy a kreatív fotózás előtt jegyesfotókat is csináltattunk, már kevésbé lesz idegen a helyzet, hogy fotóztok minket, tudni fogjuk, hogy álljunk úgy, hogy jól mutassunk a képen, és nem utolsó sorban láttuk, hogy dolgoztok és sokkal személyesebb kapcsolat is kialakulhatott köztetek és köztünk, ami biztosan meg fog látszani a képeken is.

Szóval köszönjük szépen a türelmeteket, a profizmusotokat és a segítséget, amit kaptunk a fotózás alatt, már alig várjuk a képeket!
Szuper páros vagytok! 🙂

Szép estét:
Szilvi és Tomi”

Nézzétek meg a képeket, igazán szerelmes pillanatokat örökíthettünk meg. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.