Lívia&Balázs

Augusztusban fotóztuk Lívi és Balázs esküvőjét, az Ő fotózásuk is nagyon jó példa arra, hogy miért szeretjük a külön napi kreatív fotózást.

Sőt kicsit csaltunk is, hiszen az öltözést is a külön napon fotóztuk le, nyugodtan, kapkodás nélkül és egy gyönyörű környezetben. Az ifjú pár azt szerette volna, ha benti és kinti képek is készülnek, ezért ajánlottunk egy olyan kastélyt ahol már többször is fotóztunk, és tudtuk, hogy bent és kint is szép környezet vár bennünket. Lívi pedig megbeszélte az üzemeltetővel, hogy ott át is öltözhetnek.

Így az esküvő előtti csütörtök délután találkoztunk Nádasdladányban a Nádasdy-kastélyban. Lívi barátnője segített az öltözködésben és a fotózáson is nagy segítség volt, hiszen Lívinek két ruhája is volt, de erről majd később… Lívi és Balázs két külön teremben öltözködtek, mert a menyasszony szerette volna, ha csak a fotózás kezdetén látja meg őt a vőlegény. Az első pillantásnál volt is nagy meghatódottság mind a kettőjüknél.

Fotóztunk a kastélyban és a kastély előtt is, még óriás buborékokat is fújtunk, amit nagyon élveztünk. Mivel a kreatív fotózást úgy terveztük, hogy a naplementében érjen véget, kihasználva a Balaton közelségét, elautóztunk az un. Magaspartra. Már említettük, hogy két ruhája is volt Lívinek, hiszen volt egy kicsit lengébb, a tengerpartra készült ruhája, mert a polgári szertartást külföldön tartották. Így Ancsi segítségével újra öltözés, és irány a naplemente.

A kreatív fotózás fáradalmait pedig volt idejük kipihenni, hiszen egy teljes napjuk maradt az esküvőig. Az egyházi szertartás és a vacsora helyszíne is a lakhelyükön Pápán volt.

A lakodalom egy kerti partyba csapott át, mert aznap kánikula volt, így nem volt kérdés, hogy a friss(ebb) levegőn folytassuk a táncolást hajnalig.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.