Csilla és Matyi

Csillának és Matyinak az esküvőjét nem mi fotóztuk, mert azon a szombaton már egy másik esküvőn dolgoztunk, így a szertartáson és a vacsorán nem tudtunk részt venni. De annyira szerették volna, hogy mi készítsük el a kreatív képeiket, hogy az esküvőjük előtt 10 nappal találkoztunk Tihanyban. (Zárójelben jegyezzük meg, hogy igen, ilyen is van, hogy más-más fotózza a kreatívot és magát szertartást a vacsorával).

Maga a fotózás nagyon vidám és laza hangulatú volt. Az alap koncepció az lett, hogy ötvözzük Csilla romantikus, nőies egyéniségét, Matyi férfias, amerikai focista énjével. Így Tihanyban a Belső tó partján kezdtük el a közös munkát. Csilla erre az alkalomra egy veszprémi esküvői ruhaszalonban varratott magának egy nagyon lágy esésű, nyakban megkötős ruhát, ami hihetetlenül jól állt barna bőréhez és sötét hajához. Ki is élveztük, hogy mennyire szép esése van a ruhának és elég sokat forgattuk benne Csillát. 🙂

Aztán, hogy Matyi nehogy elunja magát -bár nagyon hősiesen tűrte a fotózást- a levendulásnál készítettünk róla pár fotót egy cabrio terepjáróban. Bár az autó nem saját volt (Füreden lehet bérelni) igazán jól állt az ifjú párnak.

A fotózást pedig a rév melletti parton fejeztük be, ahol a vihar nagyon kegyes volt hozzánk, két okból is. Egyrészt mert gyönyörű fényekben fotózhattunk, másrészt pedig azért, mert csak azután csapott le, hogy befejeztük a munkát.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.